Home / Bannere / Bannere til udendørs brug hos trykpriser.dk

Bannere til udendørs brug hos trykpriser.dk

Jeg har for nyligt erhvervet mig et stort, flot banner fra siden trykpriser.dk. Grunden til mit behov er, at jeg er ejer af en antikvirksomhed, der opkøber store lagre af antikviteter rundt omkring. Det betyder, at jeg har behov for et stort lagerområde, og at jeg derfor ligger placeret i et industrikvarter. Det kan gøre det svært for kunderne at blive klar over, at min virksomhed rent faktisk findes. Selvfølgelig har jeg igennem en længere årrække haft reklamer bragt i lokalblade, men besluttede mig for nogle år for, at jeg måtte gøre mig mere synlig udadtil.

Det gjorde jeg netop ved at købe beachflag fra trykpriser.dk, som jeg stillede på græsarealerne langs vejen. Mange passerer nemlig forbi min store butik og lagerhal hver dag, og med beachflagene kunne jeg let gøre opmærksom på min virksomhed på den måde. Da jeg har været så tilfreds med trykpriser.dk’s serviceniveau og flotte kvalitetsprodukter, som jeg fik lov at opleve med egne øjne da jeg købte beachflagene, følte jeg mig helt tryk ved min beslutning om for nyligt også at investere i et stort banner fra deres hjemmeside. Jeg bestilte et stort et, man kan se på lang afstand, og som gør det muligt for mig at udnytte min meget store facade.

Ligesom da jeg bestilte mine beachflag oplevede jeg en virkelig god service, også over telefonen. Jeg var i tvivl om hvilken type banner, jeg skulle vælge, men blev guidet rigtig godt igennem deres udvalg og fandt den type banner, som netop egner sig til den type udendørs brug, jeg havde i tankerne, på https://www.trykpriser.dk/net_-_stilladsbannere. Siden jeg har hængt banneret op har jeg igen oplevet en stigning i antal besøgende hos mig, og efter det gode samarbejde, jeg har haft med trykpriser.dk, tvivler jeg da heller ikke på at bestille derfra en tredje gang, hvis der opstår nye behov.

 

 

About Amalie