Home / Flyers / Benyt trykpriser.dk til din virksomheds trykbehov

Benyt trykpriser.dk til din virksomheds trykbehov

Som ejer af egen campingvognsforhandler får jeg ofte besøg af kunder, som er meget usikre på deres valg, og som besøger mit store showroom for at kunne gå på opdagelse blandt de forskellige modeller. Med så stor en investering er det langt fra alle, der er klar til at gøre deres køb med det samme, og de vender derfor ofte tilbage flere dage senere for først at gøre deres køb der. Derfor har jeg for nyligt fået leveret en stor bestilling af flyers, hvor jeg har printet billeder og og basal information om alle de serier, jeg forhandler.

Jeg tager altid en flyer med rundt, når jeg viser kunderne de forskellige modeller, og skriver svar på deres spørgsmål under de forskellige modeller. Når de går, kan de få flyeren med hjem, og har på den måde et komplet overblik over de modeller, de har set på. Det gør det lettere for dem at tage beslutningen – og for med fordel at vende tilbage til min virksomhed frem for konkurrenterne, da de bliver husket på besøget hos mig ved at have flyeren liggende i deres hjem. 

Stedet, jeg altid og uden undtagelser handler mine flyers, er hjemmesiden https://www.trykpriser.dk/. Grunden til, at jeg har valgt trykpriser.dk som min faste forhandler, er, at man hos dem både kan regne med en fast lav pris og en hurtig levering. Derudover er deres kundeservice virkelig i top, hvilket jeg opdagede, da jeg inden min første bestilling ringede ind til deres support-team for at høre nærmere om dem og deres andre services. Efter min første bestilling har jeg ikke tvivlet med at vende tilbage og købe fra dem igen, da deres webshop er let at overskue og har mange forskellige produkter til salg – og hvis jeg nogensinde har spørgsmål, ved jeg, at jeg vil blive taget godt imod over telefonen. 

About Amalie