Home / Plakater / Bliv set med plakater til virksomheden

Bliv set med plakater til virksomheden

Når jeg skal ud at præsentere varer i centre og supermarkeder, så betyder det rigtig meget for mig, at det udstyr, jeg har med, er nemt at sætte op, og at det smukt præsenterer de lækre varer, jeg har med. Det er maden, der skal være i fokus, og jeg vil hellere bruge min tid på den end at skulle sidde foran tegnebrættet og designe, som ikke er der, hvor mine forcer ligger. 

Det nemmeste system

Derfor bruger jeg altid plakater fra trykpriser.dk. Her får jeg et system, der er ekstremt brugervenligt, hvilket jeg sætter stor pris på. At produkterne samtidig er i en kvalitet, der er helt fænomenal – det er bare en bonus. Til det, jeg skal bruge det til, er den billigste løsning helt fin, men jeg blev stadig overrasket over, hvor god billedkvaliteten var, og også over hvor hurtigt trykpriser.dk kunne levere. Jeg vil gerne indrømme, at jeg var sent ude, men det var ikke noget problem – plakaterne stod der til tiden, og der var ikke en finger at sætte på kvaliteten. Trykpriser.dk er stadig min foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til tryk af plakater til virksomheden

Det giver mersalg

Det er sjældent, jeg selv kan vælge, hvor min lille bod skal stilles op i et supermarked eller et center. Det er et af vilkårene ved arbejdet, og her kommer mine plakater til deres ret. De lokker folk til, store som små, og de er den bedste investering, jeg har gjort. Jeg havde ikke forestillet mig at noget, der ikke kostede mere, end de gjorde, ville give så meget den anden vej. Med de priser kan jeg sagtens forny dem ind imellem, hvis der skal andre billeder eller priser til. Jeg leger med ideen om et juletema, for det er en årstid, hvor forkælelse er i fokus, og det vil med et par plakater fra trykpriser.dk helt sikkert sikre min julehandel – en varm anbefaling herfra. 

About Kim Brandt