Home / Roll-up systemer / Bredt udvalg af blandt andet roll-up-bannere hos trykpriser.dk

Bredt udvalg af blandt andet roll-up-bannere hos trykpriser.dk

Når jeg har været på udstilling, messer eller lignende med mine produkter, har jeg ikke kunnet undgå at opleve hvilken effekt, det har haft, at jeg har anskaffet mig roll-up-bannere. Før disse bannere var mine udstillinger som tomme butiksvinduer – der var intet til at lokke potentielle kunder til, og det kunne mærkes. Men efter at have taget ved lære og observeret, hvordan mine kolleger fra andre firmaer har valgt at gøre tingene, fik jeg et tip om at besøge siden trykpriser.dk, da man her – efter sigende – kunne bestille alle former for udstillingsprints med egne motiver.

Jeg besøgte siden, først med en vis skepsis, da jeg havde hørt så meget godt om den, at det næppe virkede realistisk. Dog blev jeg uden tvivl positivt overrasket helt fra start. Udvalget var virkelig så bredt, som jeg var blevet fortalt – bredt nok til, at jeg ringede ind for at få hjælp fra kundeservice-teamet til at tage mit endelige valg. Her blev jeg på endnu et parameter positivt overrasket, da jeg fik en fantastisk vejledning. Trods webshoppens mange produkter havde de ansatte fuldt ud styr på det hele ned til den mindste detalje, og kunne guide mig til det helt rigtige valg. Ikke alene fik jeg købt roll-up-bannere, men også nye brochurer til uddeling.

Siden da har jeg vendt tilbage til siden med jævne mellemrum for at bestille nyt, både af de samme produkter og af andre, spændende tryksager til brug i min virksomhed. Trykpriser.dk er den perfekte samarbejdspartner for mig, fordi de holder, hvad de lover: hurtig levering og en kvalitet, der er til at regne med. Derudover kan jeg, ligesom den første gang, altid ringe ind med de mindste spørgsmål og spekulationer, og få gode anbefalinger omkring produkter, som er populære blandt kunderne. Ligesom jeg selv blev anbefalet tryksager.dk dengang, vil jeg ikke tvivle med at give rosende ord omkring siden videre til andre virksomhedsejere som mig selv. 

About Amalie

Check Also

Visuel undervisning

Visuel undervisning

Jeg er tit ude for at undervise i forbindelse med mit arbejde. En ting er …