Home / Roll-up systemer / Derfor er trykte sager uundværlige for min virksomhed

Derfor er trykte sager uundværlige for min virksomhed

Jeg har drevet virksomhed i lang tid, og jeg har efterhånden fundet ud af, at det ikke er til at undvære trykte sager af alle former. For mig personligt bliver det i hvert fald brugt virkelig ofte, når jeg skal markedsføre mig over for kunder og andre virksomheder. I denne artikel kan du høre mere om hvilke typer af trykte sager, jeg benytter mig af, når det kommer til at drive min virksomhed i dagligdagen.

Roll-up

Jeg har for nyligt købt en roll-up på denne side: https://www.trykpriser.dk/, og det har været en rigtig god investering. Jeg tager ofte til messer, og på disse messer bliver den brugt som blikfang, så kunder og virksomheder får øje på mig og mit produkt. Den er ikke til at undvære, og min roll-up er lavet på en virkelig god måde, så folk ikke kan undgå at se den, og jeg kan da også takke den for, at der er kommet flere kunder i biksen. Har du ikke allerede sådan en, ville det måske være en god investering for dig, hvis du altså har tid til at tage på messer. Ellers kan den jo også bare blive placeret ude foran butikken, hvor den ligeledes kan fungere som blikfang.

Hav altid et visitkort på dig

Jeg har engang snakket med en yderst interesseret kunde, men da jeg ville give ham mine oplysninger, indså jeg, at jeg var løbet tør for visitkort, hvilket aldrig sker igen. Nu har jeg fået trykt en masse, og møder jeg en kunde, har jeg altid et kort klar.

Omdeling af flyers

Jeg gør alt for at skabe opmærksomhed omkring mit produkt, og derfor får jeg af og til trykt en masse flyers, som jeg kan dele rundt, så folk opnår kendskab til mit produkt og måske endda vælger at købe noget.

Bruger du ikke trykte sager – så overvej disse tre typer en ekstra gang.

About Kim Brandt

Check Also

Bredt udvalg af blandt andet roll-up-bannere hos trykpriser.dk

Når jeg har været på udstilling, messer eller lignende med mine produkter, har jeg ikke …