Home / Konvolutter/Kuverter / Dette vægter jeg højest, når jeg skal have lavet tryksager

Dette vægter jeg højest, når jeg skal have lavet tryksager

Som selvstændig erhvervsdrivende er da altid masser af ting at gribe fat i. Især når man har ansatte under sig, så vil der altid være tråde, som skal samles, vigtige tidspunkter, der skal arrangeres og en overordnet strategi, som skal udfoldes, udfordres og følges. Det betyder også, at der ikke altid lige er tid til de små ting.

 

Men da jeg ikke har en administrativt ansat i virksomheden, så er det også mig selv, som skal sørge for, at få de rette bestillinger ind ad døren, eksempelvis når det kommer til tryksager. Det er altid nødvendigt, at vi har rigeligt med konvolutter med eget tryk, at hver ansat får en kalender, fordi det er vigtigt for den måde, de arbejder på. Men disse ting skal gå enkelt, nemt og ganske problemfrit, således at jeg har tid til de vigtigere ting, som skaber resultater på lang sigt. Derfor vægter jeg nogle særlige ting højest, ved den leverandør, som skal levere diverse tryksager til min virksomhed.

 

Kvalitetsorienteret og problemfrit er vigtigst

Som sagt, så er det begrænset, hvor meget tid jeg ynder at sætte af til anskaffelse af tryksager. Tid er penge, især i den travle verden, som vi i dag lever i, så man må være lidt hård en gang i mellem. Netop derfor, og fordi tryksager ikke direkte er sammenhængelig med virksomhedens succes, så er det nedprioriteret. Nedprioriteret er måske det forkerte ord, for vi bestiller alt fra messe- og udstillingsstandere til reklamematerialer og konvolutter samme sted. Så det er naturligvis vigtigt, men det skal bare gå problemfrit.

 

Når vi bestiller tryksager i enhver afskygning, så gør vi det hos vores gode samarbejdspartner, trykpriser.dk. For nyligt bestilte vi eksempelvis konvolutter og kuverter i forskellige størrelser, fordi vi sender megen post ud, og disse blev problemfrit bestilt og leveret med logo og selvvalgt udtryk i forskellige typer; både C5 og C4. Med andre ord benytter vi os trygt af trykpriser.dk, som er en anbefaling værd.

About Kim Brandt