Home / Bannere / Eksponer din virksomhed med bannere

Eksponer din virksomhed med bannere

I løbet af mine godt og vel 15 år som selvstændig erhvervsdrivende har jeg set og prøvet lidt af hvert, når snakken falder på markedsføring – lige fra avisannoncer til annoncer på Facebook. Der er ikke to virksomheder, som er ens, når det kommer til marketing, men ikke desto mindre har jeg dog erfaret, at det lige netop for min virksomhed fungerer rigtig godt at bruge mere traditionelle afsætningskanaler, herunder særligt bannere. 

Bliv set og lagt mærke til

Som håndværkervirksomhed arbejder vi ofte på facader, hvilket nødvendiggør stilladser, så medarbejderne kan arbejde højt oppe og nu engang udføre sit arbejde. Det kan vi uden problemer skrive under på ikke er det pæneste i bybilledet, men arbejdet kræver nu engang, at det roder en smule. Heldigvis findes der en billig løsning, som sikrer, at forbipasserende slipper for at se os arbejde, mens vores virksomhed får “gratis” eksponering – nemlig et stilladsbanner. På denne måde kan vi “gemme” rodet af vejen, men vores navn bliver også synliggjort, så alle og enhver, som kører eller går forbi, måske husker det, når de selv engang får brug for lignende håndværkerydelser. 

Vi har købt vores stilladsbannere på trykpriser.dk, og overvejer jeres virksomhed at investere i tryksager, kan vi uden tøven anbefale at købe disse på denne webshop. For det første er priserne lave, og du skal således ikke ofre en formue på noget så simpelt som visitkort eller flyers. Endvidere har de på hjemmesiden en simpel og brugervenlig prisberegner, der gør det muligt at få et overblik over den samlede pris, så du altid ved, hvad det færdige produkt kommer til at koste. Kombineret med en exceptionel kundeservice, der hellere end gerne svarer på spørgsmål og hjælper dig helt i mål, er trykpriser.dk en ganske fornuftig samarbejdspartner, hvor du som kunde er i fokus. Køb et stilladsbanner her, og bliv set! 

About Kim Brandt