Home / Konvolutter/Kuverter / En god leverandør er essentiel til tryksager

En god leverandør er essentiel til tryksager

Tryksager er i min virksomhed mange ting. Konceptet er ganske bredt, og mange ting kan i princippet gå ind under tryksager. I min virksomhed, som vi ikke er så mange ansatte i, er det derfor også helt normalt, at tryksager er en ting, som vi alle benytter os af. Men tryksager er også noget særligt, fordi det ikke er en leverance, som bidrager til vores bundlinje. Tværtimod så kan det godt blive for dyrt at handle tryksager.

 

Netop dette udgangspunkt er gældende for mig, når jeg bestiller alt lige fra konvolutter til kalendere og messeudstyr. Der skal være styr på sagerne, og jeg stiller høje krav til leverandøren. Det gør jeg, fordi det skal være så ukompliceret som muligt, så vi kan fokusere på de vigtigere ting i virksomheden!

 

En pålidelig leverandør? Prøv Trykpriser.dk

For nyligt skulle jeg bestille konvolutter til virksomheden. Vi bruger typisk de normale størrelser til A4-ark, som i konvolutsprog betyder C4. Desværre lavede vi en fejlbestilling, hvilket resulterede i, at der var behov for kundesupporten hos trykpriser.dk. Det var en yderst imødekommende oplevelse, og jeg kunne fornemme på personalet, at de kunne sætte sig i min situation. Derfor fandt vi også hurtigt en løsning, så jeg kunne komme tilbage til de ting, som i sidste ende betyder mest for vores bundlinje.

 

Og det er netop sådan, at en tryksagsleverandør skal være. Overskuelighed, pålidelighed og produkter i høj kvalitet bør være fokuspunkterne, og det synes jeg så afgjort, at vi får, hver gang vi handler tryksager hos Trykpriser.dk. Det er således klart det sted, jeg helst vil bestille produkterne – det er det også, fordi de er ganske billige, samtidig med at produkterne kun har været i super kvalitet. Med andre ord er det en samarbejdspartner, som du trygt kan smide en bestilling hos.

About Kim Brandt