Home / Beachflag / Gør opmærksom på dig selv til arrangementer

Gør opmærksom på dig selv til arrangementer

Jeg er stolt af den by og den kommune, jeg bor i. Her arbejdes der på at få sportsarrangementer og koncerter til byen, da det skaber liv. Jeg er selv meget aktiv til disse arrangementer, da det kan give kunder i butikken.

 

Derfor er jeg sponsor

 

Jeg har lavet en sponsoraftale mere end en gang. Det er rart at vise støtte til alle de ting, der kommer hertil, og det vil jeg gerne være en del af. Samtidig er det også en måde, at jeg kan få firmaets navn på. Alle vinder ved det her, og derfor gør jeg det gerne igen og igen. Desuden kan jeg her få en god indflydelse på, hvordan jeg kan markedsføre lige min forretning bedst muligt, og det sætter jeg pris på. Det er også grunden til, at jeg har valgt beachflags fra trykpriser.dk. Her kan jeg få leveret det antal, der er brug for i en prima kvalitet, der er skabt til at blive brugt udendørs uanset vejret. Jeg har bestilt fødder til dem også, så de står fast og sikkert uanset, hvordan det danske vejr arter sig.

 

De er fantastiske

 

Når de ikke står og pynter forskellige steder i byen til alle de spændende arrangementer, så er det også noget, vi tager med på messer og lignende. De er nemlig meget alsidige, og kan derfor benyttes til det hele. Ja der står sågar en i vores reception, så det er det første, du ser, når du træder ind af døren. Jeg er på sæt nummer 3 allerede. Årsagen er, at vores budskab og de billeder, vi gerne vil bruge, ændrer sig løbende, så der hele tiden er noget nyt at lægge mærke til, når dine øjne falder på vores logo. De er alle fra https://www.trykpriser.dk/beachflag, for jeg sætter pris på deres kvalitet, sans for detalje og lynhurtige leveringstider.

About Kim Brandt