Home / Memoblokke/Post-it / Husk aftalerne og komforten på kontoret

Husk aftalerne og komforten på kontoret

Har du din egen virksomhed, er det vigtigt, at du har styr på det hele. Ja, det kan være uoverskueligt, men det skal nok lykkes. Naturligvis er det vigtigt, at din computer, din mobil osv. er af bedste kvalitet. Dog er der endvidere en række andre ting, som du skal have styr på, og her tænker jeg specielt på komforten samt det rette udstyr, som gør, at du husker dine aftaler. Lyder det som noget, du kan bruge hjælp til – så læs med her.

Små stykker papir kan redde dine aftaler

Post-it/memoblokke er små lapper af papir, som du kan klistre på din computerskærm, dit skrivebord eller andet, så du på den måde aldrig glemmer en aftale eller andet. Har du ikke allerede stakkevis af disse, er det noget, du skal have anskaffet. Hos trykpriser.dk har de et stort udvalg af netop disse, og det er altså til rigtig gode priser, så det skal du slet ikke tænke på. Ydermere har du mulighed for at sætte virksomhedens logo på, så de ser lidt smartere ud. Så vil du aldrig glemme en aftale igen i en ellers travl hverdag, så få købt post-it/memoblokke nu.

Den bedste komfort

Du sidder på kontoret hver dag, og derfor er det vigtigt, at du sidder godt, så du ikke går hjem med ondt i ryggen eller andre smerte. En god ide er derfor at investere i et hæve/sænkebord. Med disse kan du stå op, når det bliver lidt for træls at sidde ned. Dette er utrolig sundt for kroppen, og det giver lidt variation. Til dit bord skal du have en ergonomisk kontorstol, da den er lavet på en sådan måde, at du får den optimale støtte, når du sidder på kontoret dagen lang.

Har du ikke allerede styr på komforten og de mange aftaler på kontoret, så brug disse råd.

About Kim Brandt