Home / Roll-up systemer / Kom godt fra start med virksomheden

Kom godt fra start med virksomheden

Det sværeste ved at drive virksomhed er starten. Her kommer der en masse bump på vejen, og skal din virksomhed nogensinde blive en succes, er det vigtigt, at du kommer hurtigt ud af starthullerne. En af de svære ting i starten er at komme ud til kunderne, og det havde jeg selv svært ved, men jeg fandt en løsning, som gav mig eksponering samt et godt netværk. Jeg valgte at tage på messer hver eneste gang, der var en messe, som kunne være relevant for mig. Dette var det klogeste, jeg har gjort, eftersom det var med til at skabe mig et stærkt netværk, hvor vi arbejder sammen om at hjælpe hinanden med at få kunder.

Det skal du huske til en messe

Skal du opleve succes til messer, er det vigtigt, at du har gjort dit forarbejde. Du skal gøre opmærksom på dig selv, hvis du vil gøre dig selv nogen forhåbninger om at få kunder og samarbejdspartnere hen til dig. Jeg havde selv købt en roll-up og en masse flyers, som jeg kunne dele ud til interesserede. Desuden var det vigtigt, at jeg havde min roll-up med, da den fungerede som blikfang, når folk gik rundt mellem de mange boder, som der ofte var. Ud over at have styr på disse ting skal du være forberedt hjemmefra. Forbered nogle taler, du kan fyre af, når folk spørger ind til forskellige ting, så du lyder overbevisende. Desuden er det altid god stil, hvis du har lidt slik med, som folk kan nyde, mens de står og hører på dig. Det handler nemlig om at skabe en god stemning, der hvor du befinder dig.

Har du brug for flyers og roll-ups eller andet, kan du hoppe forbi her, hvor de har alt, hvad der overhovedet kan være brug for. Denne side: https://www.trykpriser.dk/roll-up_systemer skal nok gøre dig klar til de mange messer.  

About Kim Brandt

Check Also

Bredt udvalg af blandt andet roll-up-bannere hos trykpriser.dk

Når jeg har været på udstilling, messer eller lignende med mine produkter, har jeg ikke …