Home / Plakater / Sig det med plakater

Sig det med plakater

Jeg har en mindre virksomhed, og der ha jeg tit brug for forskellige former for tryk. Så sent som forleden, hvor vi stod og skulle have tryk af plakater i anledning af, at der var byfest, som altid er en rigtig god måde at vise sit ansigt frem i bymiljøet.

Billeder af vores produkter

Vi fremstiller blandt andet møbler i træ. De er ret flotte synes vi selv, og det er helt sikkert en plakat værdigt. Vi havde besluttet os til at udlove en træbænk til haven, med sæde af et bredt stykke tømmer med bark på og med plads til opbevaring. Et unikt stykke håndværk, der skulle pryde både vores plakater, men også den have, den skulle stå i.

Jeg var ikke sen til at beslutte, at det var en plakat, der var vejen frem. Det er en god måde at få ens billede op på både ude i gadebilledet og hos andre erhvervsdrivende, der gerne ville gøre reklame for gevinsten i deres vinduer og butikker. Jeg fandt derfor muligheder for dette på nettet.

Den samme som altid

Igen faldt mit valg på Trykpriser. Jeg har brugt dem før til andre opgaver, og det altid med succes, så jeg var mere end sikker på, de igen kunne levere varen, både hvad angik pris, kvalitet og antal. Jeg fik ret i mine antagelser, og efter at have set det færdige resultat af bænken sat ind på en baggrund, der netop var en helt almindelig have, så var det lige før, jeg fortrød den skulle udloves. Jeg vil i hvert fald gerne have en selv nu, det er helt sikkert.

Den store dag kom, og der var mange, der kom og afleverede et lod. Der var fire enkle spørgsmål om vores virksomhed, der nemt kunne besvares ud fra vores hjemmeside, så alle var heldigvis potentielle vindere. Der kunne dog kun være en, men der skal helt sikkert udloves noget på samme måde næste år.

About Maya Dahl