Home / Bannere / Stilladsbannere er en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på

Stilladsbannere er en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på

Du har måske forsøgt dig med Google AdWords, Facebook-marketing eller noget helt tredje, men spørger du mig, er det stadig de klassiske tryksager, som betyder mest for kunderne i vores virksomhed. Det kan måske lyde gammeldags, men hvorfor fravælge noget, der tydeligvis virker og får kunder i butikken? 

Tryksager til hundredvis af formål

Fordelen ved tryksager er, at de kan bruges til massevis af forskellige formål – lige fra et kundemøde til messer. Vores behov for tryksager er da også meget skiftende i løbet af året, men særligt flyers og visitkort køber vi ofte. Er der noget, jeg altid minder mig selv om at huske, når jeg mødes med en kunde, så er det et visitkort – ja, jeg ville nærmest føle mig nøgen uden. Jeg synes, det er ekstremt uprofessionelt at afslutte et kundemøde uden at udveksle visitkort, så man altid har modpartens kontaktoplysninger.

Forleden var det dog ikke visitkort, der blev bestilt. Her skulle vi i stedet bruge bannere, navnlig flere stilladsbannere, så vi kunne promovere vores virksomhed udendørs på arbejdspladsen. Vi har allerede modtaget flere henvendelser fra potentielle kunder, som har bemærket vores bannere i bybilledet, hvorfor bannerne lynhurtigt har tjent sig selv hjem igen, hvilket jeg dog heller ikke var i tvivl om, at de ville – de kostede nemlig næsten ingenting.

Vi købte vores bannere på webshoppen trykpriser.dk, som vi tidligere har handlet hos, og vi har kun gode erfaringer med folkene bag. Der er styr på tingene, og du bliver vejledt af en imødekommende og professionel medarbejder fra kundeservice, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om alt fra mål til materiale. Overvejer I at investere i bannere, kan jeg kun anbefale at vælge trykpriser.dk som samarbejdspartner. Her får I gode, lave priser og utrolig høj kvalitet. Du kan finde deres udvalg af bannere på https://www.trykpriser.dk/net_-_stilladsbannere.

About Kim Brandt