Home / Tryksager (Generelt) / Svanemærkede tryksager til gode priser

Svanemærkede tryksager til gode priser

Ind imellem skal jeg eller mine ansatte til messer, eller vi skal ud til møder, holde oplæg eller noget helt andet. Til alt dette skal der bruges tryksager, og det er vigtigt for os, at de altid er helt perfekte, har gode farver, men som også er miljørigtigt.

Vi er en grøn virksomhed

Det er en del af vores image, at vi er grønne. Det betyder, at vi gør rigtig meget ud af at holde vores produktion miljørigtig, og derfor mener vi, at vi sagtens kan stille tilsvarende krav til alle dem, der leverer varer med mere til os.

Derfor vælger vi altid Trykpriser, når det kommer til vores tryksager. De er svanemærket og lever op til de forskellige ISO certificeringer. Allerede der var vi interesseret i et samarbejde med dem, men da vi opdagede deres priser og leveringstider, så blev det endnu mere klart for os, at de var det rette valg for os.

Desuden kan du med rigtig mange varer bestille lige hvad du vil. Om det er 1 stk. eller flere tusinde, det er helt underordnet. Du kan samtidig nemt beregne din samlede pris, da de har en prisberegner, der klarer det hele.

Du kender prisen, inden du bestiller

Den prisberegner giver dig prisen allerede inden, du har afgivet din ordre. Der kommer ikke nogen overraskelser undervejs, så det er nemt at regne ud, om det er en pris, der passer med det, du gerne vil have.

Og tro mig, det er det, for her får du professionelt tryk, der bliver leveret på få dage, og som samtidig er i en en rigtig god kvalitet. Vi har fået trykt alt fra plakater og pamfletter over pakker med tyggegummi og magneter til vores firmabiler.

Det hele er fantastisk, og der er ikke noget, de her folk ikke kan trykke i en uovertruffen kvalitet.

About Mads Laursen