Home / Tryksager (Generelt) / Tryksager på nettet

Tryksager på nettet

Som virksomhedsejer har jeg ofte været til forskellige messer, hvor potentielle kunder har kunnet opsøge mig og mine medarbejdere blandt et hav af andre stande. Her er det over årene blevet klart for mig, at de stande, der brander dem selv bedst muligt og sørger for synlighed med noget så simpelt som bannere med navn og logo på, har kunnet tiltrække flest besøgende. Da jeg ikke selv havde nogle sådanne reklameprodukter med fremstillet i professionel kvalitet besluttede jeg mig hurtigt for, at det simpelt hen bare var noget, der skulle ordnes.

Jeg foretog derfor en søgning rundt omkring på nettet og undersøgte, hvilke produkter og servicer de forskellige forhandlere kunne tilbyde – og ikke mindst, til hvilken pris de kunne gøre det. Jeg kom hurtigt frem til, at det var producenten Trykpriser.dk, der opfyldte mine behov bedst muligt i forhold til de tryksager, de kunne tilbyde. Vigtigt for mig var dog også, at kundeservicen og vejledningen var helt i top, da jeg ikke var helt sikker på hvilke produkter, jeg ønskede mig, og da jeg kunne se, at deres udvalg var enormt bredt. Trykpriser.dk er et større foretagende, da det er Grafisk Trykcenters online produktkatalog med mulighed for direkte bestillinger – og derfor er de ansatte også enormt kompetente.

Jeg var i tvivl, og fik derfor hurtigt en dygtig medarbejder i røret, der fortalte om det store udvalg. Jeg fik mig indsnævret til blandt andet nogle overraskende let-transportable roll-up-systemer, som er bannere i stor størrelse, der let kan tages med på eksempelvis messer, og som giver nogle virkeligt smukke visuelle repræsentationer. Fra første gang, jeg tog de nye produkter med på messe, kunne jeg mærke forskel i interessen fra de besøgende. Jeg vendte derfor også efterfølgende tilbage til trykpriser.dk og gjorde flere køb – blandt andet i form af en transportabel udstillingsdisk – da ikke alene kvaliteten, men også også priserne var uimodståeligt gode.

About Amalie