Home / Roll-up systemer / Visuel undervisning

Visuel undervisning

Jeg er tit ude for at undervise i forbindelse med mit arbejde. En ting er salg af et produkt, det andet er, at alle forstår, hvordan det skal bruges, og det gælder bestemt også i min branche. Derfor kommer jeg rigtig meget rundt, og det er vigtigt, at det visuelle er en del af dette.

Jeg kommer ikke for at læse højt

Javist alle vores produkter kommer med udførlige manualer, og de er altid gode at have ved sin side, indtil det hele ligger på rygraden. Derfor ser jeg heller ikke min opgave som en, der består af, at jeg læser de vigtigste passager op. Jeg mener heller ikke, de skal opstilles i punktform på en masse slides. Det har jeg tidligere brugt, men folk sidder og læser de slides, der er frem for at høre efter, og på den måde går meget vigtig viden tabt.

I stedet er jeg gået over til roll-ups. Jeg fandt på ideen, og ledelsen synes heldigvis, lige som jeg selv, at det var den bedste måde at få resultatet ud på.

Køb roll-up systemer her.

Vi bruger kun dette firma

Vores roll ups er heldigvis forholdsvis enkle, men de skal opdateres indimellem. Her bruger vi kun trykpriser.dk, fordi de ikke kun leverer på de mål, der er behov for hos os, men også fordi vi får vores nye roll ups på ingen tid. Det gør det lettere for os, når vi skal planlægge en ny serie af undervisning, så materialet er klart til tiden. Ind imellem skal det nemlig gå stærkt, og her er det godt at have et partnerskab, der leverer hver eneste gang i lige den kvalitet, jeg mener er perfekt til at vise, hvad vores egen virksomhed står for. Oveni kan vi hente skabelonerne selv, så jeg er selv herre over design og udformning og kan implementere alle nødvendige ændringer.

About Kim Brandt

Check Also

Bredt udvalg af blandt andet roll-up-bannere hos trykpriser.dk

Når jeg har været på udstilling, messer eller lignende med mine produkter, har jeg ikke …